© 2016 by Border Landscapes Alan Pritchard

Call: 01873 561844

Formal garden and stone work revival

August 1, 2017

Planting beds removed to allow car parking area.

 

Before

 After

 Dry stone walls and yew trees lining the parking bays 

 

 

 

Before

 

 

 After

 

Reclaimed bricks were used on their edges to create planting beds and areas for pebble inserts that link back to the original pebble driveway, discovered during excavation. Box hedging is used to line the planting beds and flowering plants will be planted inside the box hedging. A custom build archway was positioned to frame the view of the mountain from the seating area. A bench was built into the wall which, allows views back towards the house and the views of the mountain beyond. 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload